Scherm met multifunctioneel whiteboard

Voor Rohde & Grahl in Amersfoort mochten wij in samenwerking met SmitVisual een mooie oplossing maken in hun grote vergaderruimte.
Het scherm is verwerkt in het bord en doormiddel van plafondspeakers en draadloos presenteren van BenQ is de presentatie duidelijk zichtbaar en hoorbaar in de gehele ruimte.

Multifunctionele installatie Rouwcentrum Rouwenhorst

Voor rouwcentrum Rouwenhorst in Apeldoorn mochten wij een hypermoderne multifunctionele AV installatie maken. Zij hebben 3 zalen en 6 familiekamers waar audio en beeld voorzien is. Tevens zijn deze ruimtes te koppelen zowel met beeld als geluid. Ook kunnen zij nu in de zalen beeld en geluid opnemen en dit live streamen naar internet.

20.000 m2 achtergrondmuziek voor Hoek Group BV

Voor groothandel Hoek Group uit Rijnsburg mochten wij de complete bedrijfshal, sportzaal en kantine voorzien van achtergrondmuziek. Hierbij zijn 40x 360graden speakers geplaatst en kunnen er in de kantine ook presentaties met een microfoon gegeven worden.

Speciaal project in samenwerking met Ruig & Geroest

Samen met Ruig & Geroest hebben wij voor de Gemeente Almere een interactieve recycle wagen gemaakt genaamd Ro-Bin. Het wagentje is op afstand te besturen, zegt DANK JE WEL als je er iets in gooit en de besturder kan ook nog via een draadloze microfoon praten.
Een leuk project met zeer goede reactie bij het gebruik.

Vergaderruimtes voor Bieze Food Group

Voor Bieze Food mochten wij de laatste weken diverse installaties maken. Van het aanpassen van een achtergondmuziek installatie tot diverse vergaderruimte. Tevens mochten wij internationaal een mooie installatie maken voor een van hun vestigingen.

Nieuw projectiesysteem Academie Haptonomie

Voor hun grootste trainingsruimte mochten wij een mooie nieuwe oplossing leveren. Hierbij hebben wij het projectiescherm de projector (laser), inclusief kooi, en signaal distributie vervangen.
Zo kunnen ze de komende tijd weer vooruit met dit systeem.

Legamaster Touchscreens en Airserver

Voor ARAG mochten wij hun nieuwe locatie voorzien van Legamaster en Airserver oplossing. Tevens mochten wij een nieuw scherm met Airserver leveren in hun kantoor te leusden.
Voor het Airserver systeem, waarmee je draadloos kan presenteren met elk device zonder software, hebben we ook een custom beginscherm gemaakt zodat direct duidelijk is hoe te verbinden.

Inrichting vestiging Schreuder Ruitenbeek Installatiebeheer

Voor Schreuder Ruitenbeek mochten wij hun nieuwe kantoor in Leusden inrichten. Wij hebben diverse vergaderruimte voorzien van LCD-schermen met presentatie mogelijkheden. teven een ruimte ingericht met videoconferencing. Als laatste een mooie narrowcasting oplossing in de kantine om de medewerkers te informeren wat er binnen het bedrijf gebeurd.

Audio-installatie voor Arla Foods

Voor ARLA Foods hebben wij een mooie audio-installatie mogen maken in een ruimte waar zij presentaties en meetings geven.
De installatie bestaand uit een touchscreen met een makkelijke interface, twee microfoons, audio-aansluiting, bluetooth en natuurlijk twee speakers.

Touchscreen voor W4Y adviseurs.

Voor W4Y uit Harderwijk mochten wij een mooie BenQ 75 inch touchscreen leveren. Zij gaan deze gebruiken voor het gezamelijk werken aan projecten en presentaties aan klanten.

Dorpskerk Hoog-Keppel

Kerkaudio en beeld

Deze mooie oude in het dorp Hoog-Keppel heeft ons benaderd om een oplossing te vinden voor de diensten en evenementen waarbij de kerk te klein is voor alle bezoekers.
wij hebben een projectiesysteem geplaatst in een nabij gelegen dorpshuis welke ze gebruiken voor als er te veel bezoekers zijn. Door een camera met audio te plaatsen in de kerk kunnen de mensen in het dorpshuis de dienst of evenement kraakhelder volgen.

Bouwbegeleidings-bureau BBAN

Voor het vergemakkelijken van meetings hebben wij een digitaal whiteboard geleverd. Deze Samsung Flip kunnen zij op twee manieren gebruiken: Als whiteboard en als presentatie scherm. Door het kantelen van het scherm kunnen zij wisselen van gebruik van deze touchscreen.

Office1

Als installatie partner van Office1 hebben wij bij een klant van hun een mooi scherm geïnstalleerd. Deze installatie heeft een van vloer tot plafond oplossing om het scherm op te monteren. Hieraan hangt een Samsung 82 inch scherm om op te presenteren met een laptop.

Sonos en Samsung

Voor een klant met een nieuwbouw huis hebben wij de achtergrondmuziek mogen leveren. Het systeem bestaat uit Sonos spelers met in de woonkamer, keuken, terras en tuin speakers. deze kunnen van bron en volume bediend worden via een App.
Tevens hebben we deze mooie 65 inch TV van Samsung geleverd.

Dr. Oetker Nederland

Bij een vestiging van Dr. Oetker hebben we de vergaderruimte mogen updaten. Het oude projectiesysteem hebben wij vervangen voor een nieuw systeem. Met een mooie nieuwe laser-projector en inbouwscherm kunnen zij nu op HDMI gaan presenteren.

MediaMyne Narrowcasting

Als installatie partner van MediaMyne narrowcasting software installeren wij de verkochten oplossingen voor hun. Ook denken wij mee in oplossingen voor als het verder gaat dan het LCD-scherm aan de wand. Wij hebben voor MediaMyne al diverse installaties mogen maken bij mooie klanten.

Thinkwise Software

Thinkwise heeft ons gevraagd om voor hun nieuwe pand in Apeldoorn de audiovisuele installaties te leveren. De vraag was om een narrowcasting scherm in de hal, trainingsruimte en diverse schermen door het gebouw voor vergaderen en informatie voorziening. Wij hebbensamen met LG en Extron twee mooie trainingsruimte gemaakt en een grote videowall met custom RVS kader opgeleverd.

Levering projectiesysteem

Voor onze klant Guido de Bres in Amersfoort mochten wij twee systemen leveren. Voorheen huurde deze klant bij ons de systemen als zij dit nodig hadden, maar dit kwam te veel voor waardoor installatie voordeliger werd.

Diverse ruimte Trainingscentrum

Voor Bureau Zuidema hebben een aantal schermen bij geplaatst in hun trainigscentrum te Oosterbeek. In de kleine overleg/scrumruimte hadden zij nog geen presentatie mogelijkheden. Draadloos presenteren met Apple TV en bedraad met een vaste NUC PC of HDMI-kabel.

Nieuwe projector Auditorium

Bij onze een van onze klanten mochten wij hun projector vervangen voor een laser versie. Na een demo hebben zij gekozen voor een 10.000 lumen projector. op de dag van installatie was het erg zonnig en get beeld bleef perfect.

Ruig & Geroest

Voor AV AT LAST is het duurzaam ondernemen ook een belangrijk onderwerp. Wij zijn daarom altijd opzoek naar bedrijven waar wij samen mee kunnen werken om deze doelstelling voor elkaar te krijgen.
Met Ruig & Geroest hebben we een partner gevonden die perfect hieraan voldoet.
Zij hebben deze tafels en lampen geleverd aan een klant voor hun vergaderruimte.
Interesse wat ze voor u kunnen betekenen?

Kwa Bedrijfsadviseurs

Kwa Bedrijfsadviseurs te Amersfoort heeft ons gevraagd om hun grote vergader en trainingsruimte een update te geven. zij hadden een projectiesysteem dat niet meer voldeed.
Wij hebben een LG videowall met slimme bediening en draadloos presenteren geïnstalleerd. tevens hebben we een aantal Naarowcastingschermen geplaatst.

Masters Of Business

Voor de Masters Of Business mochten wij de technische verzorging doen tijdens een presentatie van Duncan Stutterheim.
Wij hebben in de Mariënhof te Amersfoort dezaal van sfeer verlichting en audio voorzien. Tevens hebben wij tijdens de presentatie de ondersteuning hiervoor gedaan.

Installatie House Of Influence

In hun House of Influence heeft AV AT LAST diverse ruimtes in mogen richtem met mooie audiovisuele apparatuur. Van videowall's tot led-schermen, draadloos presenteren en apple tv's.

Voor de besturing hebben we gekozen voor Crestron, dit zorgt er voor dat alle trainers zonder uitleg de apparatuur kunnen bedienen. Ook hebben we een welkomscherm geleverd van LG met een Brightsign speler zodat de klant hun klanten kan welkom heten op de trainingslocatie. De twee videowall's zijn voorzien van op maat gemaakte speakers van het merk Audipack en in de hoek hebben we een subwoofer geplaatst. Dit audiosysteem hebben we laten inregelen door een audiotechnicus die de producten perfect op elkaar en op de ruimte heeft afgestemd.

 

LCD scherm in sportzaal

Voor Bronsco ICT uit Apeldoorn mochten wij bij een klant van hun een indoor behuizing voor een LCD scherm ophangen. Deze behuizig was nodig omdat hij in een sportzaal van een school werd opgehangen.

Op het scherm kunnen de leerkrachten les geven en filmpjes laten zien. Door de behuizing met extra gehard glas is het niet erg als er een bal tegen komt, en gaat het scherm niet meteen kapot.

C-Touch 4K voor Wildenberg interieurarchitect

Voor Wildenberg interieurarchitect hebben wij een 65 inch 4K Touchscreen van C-Touch geplaatst. Met zijn hoge resolutie blijft het beeld ook zeer goed, als zij in zoomen op details van een tekening en met de nieuwe snelle pc er aan werkt alles prima. Ze zijn ook erg blij al moeten ze er wel mee leren werken, maar dat gaat zeker goed komen.

Informatieschermen in Jopen Brouwerij

Als installatie partner van ScreenImpact mochten wij deze mooie schermen plaatsen in de Jopen Brouwerij. Een mooi voorbeeld wat er mogelijk is met het gebruik van informatieschermen.

Leo Kranendonk

Controller KWA Bedrijfsadviseurs

AV AT LAST is in staat om een goed en objectief advies te geven over wat we nodig hebben.

Snel schakelen, geen ingewikkelde dingen Ontzorgen. Mark heeft alles opgepakt voor ons en het snel geregeld.

Het wordt geregeld van A tot Z tegen een goeie prijs.

Volg ons
AV AT LAST

Larikslaan 14
3833 AM Leusden

T: +31 33 489 3315