AV AT LAST

over ons

AV AT LAST is een sterk groeiende organisatie waar de klant voorop staat. Persoonlijke aandacht en direct contact met een accountmanager voor al uw zaken op audiovisueel gebied. Of u nu een nieuwe installatie wil laten instaleren, een storing heeft of een tijdelijke installatie nodig heeft, u heeft een aanspreek punt voor al deze zaken.


AV AT LAST is opgericht uit een passie voor het audiovisuele vak met mensen die graag u helpen met het vinden van de juiste oplossing bij uw vraag. Kennis van beschikbare producten in de markt is bij elke medewerker dus ook van groot belang, met training en cursussen houden wij onze medewerkers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in onze branche.


AV AT LAST heeft al 15 jaar ervaring in de audiovisuele branche, waar we tot grote tevredenheid van onze klanten oplossingen plaatsen die bij hun behoefte passen. 
Graag helpen wij ook u met uw audiovisuele vraag en wij zijn er van overtuigd dat we een oplossing kunnen vinden die bij u zal passen.

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Ron van Hamersveld

Huismeester SAS Educations

Wij werken al jaren met Mark samen en zijn hier erg tevreden over. Bij de projecten worden de wensen in kaart gebracht en altijd een voorstel dat past gemaakt. Na akkoord worden wij goed geïnformeerd over de status en verloop van het project zodat het in de druk bezette vergaderzalen te plannen is.

Wij raden AV AT LAST zeer aan als een betrouwbare en ervaren audiovisuele partner.

Volg ons
AV AT LAST

Larikslaan 14
3833 AM Leusden

T: +31 33 489 3315