Rouwcentrum Rouwenhorst

Rouwenhorst

“Als wij het over zouden doen, dan zouden we weer voor AV AT LAST kiezen”

Wij waren op zoek naar een betrouwbaar en professioneler audio en video systeem waarmee wij onze verschillende ruimtes met elkaar konden verbinden. En zowel audio als video opnames konden maken. Daarnaast wilden we een gebruiksvriendelijk systeem om de vele video presentaties aan te kunnen. 

Via onze IT specialist kwamen we bij AV AT LAST uit. Samen met nog een andere partij hebben we een gesprek gehad, waarbij AV AT LAST er voor ons uit schoot.

Het feit dat Mark zelf zich bemoeide met dat wat hij ons ‘verkocht’, gaf veel vertrouwen toen alles werd aangelegd en getest. 

Fijne uitgebreide betrokkenheid naar alle medewerkers die ermee moeten gaan werken. 

Hoewel er best wat problemen waren in het begin, was er altijd zo spoedig mogelijk iemand die langskwam om het probleem te verhelpen. Zo leerden wij samen het systeem beter kennen en is het nu bijna niet meer weg te denken. 

Als wij het over zouden moeten doen, dan zouden wij weer voor AV AT LAST kiezen. 

Ons werk kunnen wij nooit over doen. We krijgen altijd maar 1 kans. Dus wij zijn daarin ook verplicht te investeren in het beste van het beste. 


Maarten Laponder
Eigenaar - Rouwcentrum Rouwenhorst Apeldoorn 

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Maarten Geurtse

Directeur Eenhoorn Amersfoort

In verschillende zalen hadden wij audioversterking nodig. AV AT LAST heeft snel en effectief een installatie met meerdere zones geleverd. Hierdoor kunnen we de zalen afzonderlijk en als een geheel gebruiken.

Volg ons
AV AT LAST

Nijverheidsweg-Noord 130-18
3812 PN Amersfoort

T: +31 33 489 3315