Bureau Zuidema

vergadercentrum

“Een product kunnen we op internet kopen, deze service niet”

Als Trainingsbureau zitten wij door heel Nederland waar we in diverse hotels gebruik maken van hun faciliteiten en vergaderruimtes. Alleen is de inrichting hier niet altijd zoals we zelf zouden willen. Onze ervaring is dat de trainingslocatie het verschil maakt bij de training tussen goed, beter en best.

Wij wilden dan ook een eigen trainingscentre inrichten; “The House of Influence” in Oosterbeek en zijn hiervoor op zoek gegaan naar een “eigen” Audiovisuele partij.
Zo zijn we bij AV AT LAST uitgekomen.

Mark denkt mee in het proces. Er is geen ‘het kan niet’, er is overal een oplossing voor.
Dit maakt dat wij een fijne zakelijke partner hebben in AV AT LAST. Een product kunnen we ook op internet kopen, deze service niet.

Bij AV AT LAST weet je waar je aan toe bent, eerlijke en open communicatie.
Mark geeft aan wanneer je het e.e.a. mag verwachten en lukt iets even niet, dan houdt hij je op de hoogte.

AV AT LAST neemt problemen uit handen. En ze leveren top service. Als we ’s ochtends bellen voor een storing dan staat er diezelfde dag nog iemand bij ons om dit op te lossen.
Ook zijn ze altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijd.
Onze trainingen hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en moeten altijd doorgang kunnen vinden. De service die AV AT LAST verleend is voor ons dus van levensbelang en zeer waardevol.

Dennis Gerritsen
Hospitality Manager – Bureau Zuidema

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Nowy Style Nederland

Vergaderruimte en presenteren

In verschillende zalen hadden wij audioversterking nodig. AV AT LAST heeft snel en effectief een installatie met meerdere zones geleverd. Hierdoor kunnen we de zalen afzonderlijk en als een geheel gebruiken.

Volg ons
AV AT LAST

Nijverheidsweg-Noord 130-18
3812 PN Amersfoort

T: +31 33 489 3315